Ik doorloop met jou een diepgaand proces, een proces waarbij we jouw probleem aan de oorsprong aanpakken, een proces dat berust op volgende peilers:

Inzicht, bewustwording, zelfkennis

INZICHT - BEWUSTWORDING

We hebben allemaal - vaak onbewust - bepaalde overtuigingen over onszelf die er ons van weerhouden om ons leven ten volle te leven. (Ik kan dat niet, Ik ben niet zo goed als die andere, Ik durf dat niet, ...)

We gaan op zoek naar jouw authentieke behoeften en talenten, zelfkennis en inzicht in onszelf spelen daarbij een belangrijke rol. (Wie ben ik? Waar ben ik goed in? Wat zijn mijn talenten? ...)
Aanvaarding, zelfzorg, zelfliefde

AANVAARDING

Er bestaan geen goede of slechte gevoelens. Al jouw gevoelens hebben recht op erkenning. Laat ze toe en breng ze naar buiten, straal!

Samen werken we aan je zelfliefde, zelfzorg en verantwoordelijkheid. We worden één met onze gevoelens, met onszelf.
Transformatie, bevrijding, conditioneringen

TRANSFORMATIE

Hier gaat onze aandacht naar het helen van kwetsuren en wonden. We erkennen ons probleem, we pakken het aan.

Bedoeling is om het beste uit jezelf naar boven te halen, je unieke IK gestalte geven, zodat je bevrijd wordt van je conditioneringen.
Integratie, psychosynthese, eenheidsbewustzijn

INTEGRATIE

Vorige gedragingen en opvattingen, beperkende overtuigingen gaan we integreren in nieuwe gedragingen en overtuigingen. (Ik ben wie ik ben, Ik kan dat wel, Ik kan dat ook, Ik ben niet minder, ...)

Ik verwelkom je een veilige en vertrouwelijke omgeving die knus en gezellig aanvoelt. Een plek waar je tot rust kunt komen en je jouw hart in volle vertrouwen kan openstellen. Ik hanteer een open en liefdevolle houding naar mijn cliënten toe, zodat ieder van jullie zich kan ontwikkelen op eigen wijze en op eigen tempo.

Attentie: Annulaties zijn geheel kosteloos indien deze ten laatste 48h op voorhand telefonisch worden meegedeeld, zoniet wordt het gangbare tarief aangerekend.

Mijn aanpak.

Om deze verschillende fasen te doorlopen, hanteer ik een combinatie van werkvormen (Gestalt, Psychosynthese en bio-energetica).

Het oordeelvrij erkennen, toelaten en onderzoeken van aanwezige gedachten, ervaringen en emoties is een wezenlijk onderdeel van de therapie.

Voorbeelden van werkvormen:

Ademtherapie
Het helpen herstellen van een natuurlijke en ontspannen adem- beweging. Deze positieve adem- bewustwording heeft een zeer gunstige invloed op het lichamelijk en geestelijk functioneren en is aangewezen bij zowel spanningsgerelateerde problemen (burn-out, vermoeidheid, slaapproblemen, ...) als psychische problemen (angst, fobie, trauma, depressie, ...)

Hopi oorkaarsen behandeling: werkt zeer ontspannend en helend.
Ideaal om van te genieten in het kader van relaxatie en anti-stress therapie, maar ook als antwoord op het verbeteren van oor-, neus- , keel- , hoofd- en andere lichaamsklachten. Verder heel effectief voor ontspanning bij kinderen, zeer gunstig effect bij kinderen die kampen met hyperactiviteit.

Werken aan de hand van dromen
Door middel van droomvisualisatie, krijgen we toegang tot ons onbewuste. De bedoeling is om de poort van het onbewuste te openen.

Gestalttechnieken
Het onderzoeken van aanwezige gedachten, ervaringen en emoties. Zo is het geven van aandacht aan hetgeen zo dringend om aandacht vraagt een unieke ingang voor verdieping.

Energetisch werk
Werken met lichamelijkheid, chakra werk, healings van energetische blokkades en reiki healings.

Meditaties en geleide visualisaties
Focus op lichaamsbewustzijn, ademhalingstechnieken . Uitgangspunt is innerlijke rust bij jezelf te kunnen vinden en oproepen op momenten waarop jij dit nodig acht. Centraal staat dat een mens zich vrij kan voelen van allerhande emoties, je identiteit blijft helder en wordt niet gekleurd door voorbijgaande emoties.

Spirituele werkvormen
Engelenkaarten, Krachtdieren, Orakelkaarten, Medicijnkaarten, ...

Bach-bloesems remedies
Bieden ondersteuning om bepaalde aspecten van onze persoonlijkheid op een volkomen natuurlijke manier meer in evenwicht en harmonie te brengen.