In 2010 zijn de "Bezielingsavonden" geboren. Bezielingsavonden voor al diegene die zich continu wensen te verbinden met de eigen ziel en de wens om vanuit een volledig bewustzijn een stukje samen op weg te gaan met gelijkgestemden.

Het zijn avonden waarbij je durft te kiezen voor jezelf, het onverwachte durft toe te laten en gehoor durft te geven aan jouw vele zieleklanken en zielekleuren. Om tot een harmonieuze integratie te komen van jouw ziel staan zowel ademwerk, meditaties, zielegesprekjes, muziek, lichaamswerk, creatieve expressie, e.a. centraal.


Workshops, bezieling, meditatie

Geïnteresseerd?

Stuur een mailtje en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief met aanbod aan bezielingsavonden.
Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bezielingssessies. Er is geen voorkennis vereist, enkel het verlangen om je Ziel meer en meer tot expressie te brengen in de dagelijkse realiteit.

Er worden maandelijks 3 bijeenkomsten voorzien: je kiest zelf op welke dag je wenst deel te nemen. We stappen af van de vaste groepjes van vorig jaar zodanig dat iedereen op eender welk moment kan intekenen.

Elke avond heeft een andere energie, zodanig dat nieuwe mensen of personen die graag meer dan 1 avond per maand wensen samen te komen, altijd kunnen inhaken en dat het telkens weer opnieuw een unieke ervaring blijft.

Praktische informatie.

Om in te schrijven volstaat een mailtje.

We beginnen telkens stipt om 20u
en eindigen rond 22u (kan een beetje uitlopen).

Water, thee, versnaperingen, e.a. zijn aanwezig.Wat breng je mee?

  • je ziel, om helemaal aanwezig te zijn
  • warme sokken
  • eventueel een dekentje om jezelf extra warm te houden tijdens het meditatieve gedeelte